Bestyrelsesarbejdet i transformation – frivillighed i fokus

Sted:

Erhvervsakademi Aarhus. Ringvej syd 104, 8260 Viby J (Åbent for alle interesserede)

Tid:

2022 1

Bestyrelsesarbejde er i transformation. Med makroøkonomiske udfordringer og et hastigt tempo af nye initiativer og krav inden for digitalisering, AI og bæredygtighed, er der stigende opmærksomhed i bestyrelseslokalerne. Spørgsmålet er, hvordan disse tendenser bringes i spil i de virksomheder, organisationer og foreninger, vi står i spidsen for.

Dette gælder både for selskaber med professionelle bestyrelser, SMV-segmentet, der måske først for nylig har etableret et advisory board eller en bestyrelse, og de mange foreninger og organisationer, der ofte har frivillige i bestyrelsen.

Frivillighed er en uvurderlig ressource i foreninger og institutioner. I 2020 var 68% af alle frivillige i Danmark tilknyttet en organisation eller forening, der drives af bestyrelser.

På vores kommende bestyrelsesevent sætter vi fokus på det frivillige bestyrelsesarbejde. Gennem tre forskellige indlæg vil vi dykke ned i bestyrelsesarbejdet, fra ansvaret, fortællingen om det ekstra potentiale i frivilligt bestyrelsesarbejde, til hvordan man håndterer frivillige poster.

Du vil gå hjem med en solid viden om de nyeste trends på bestyrelsesagendaen, indsigt i dit ansvar og nogle nyttige tips og tricks til, hvad du som frivillig skal være særlig opmærksom på.

Derudover vil du blive involveret i dialoger med de øvrige deltagere, så du kan udvide dit netværk med nye bekendtskaber. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en inspirerende eftermiddag.

 

Program

16.00 Indflyvning
16.10 Indlæg og forberedelse til panel
17.30 pause
17.50 Indlæg og forberedelse til panel
18.30 Panel 
19.00 Tapasplatte og netværk

Claus Hommelhof Sort Hvid

Claus Hommelhoff

Claus har i sin erhvervskarriere stiftet flere succesfulde selskaber, bl.a. Formuepleje A/S. Formuepleje er en af Danmarks største uafhængige kapitalforvaltere og virksomheden blev grundlagt i 1986. Claus har haft en betydelig indflydelse på dansk investeringsrådgivning og kapitalforvaltning gennem sit arbejde i Formuepleje.
Han har en fortid med flere professionelle bestyrelsesposter og i de senere år kaster han kærlighed på flere og flere frivillige arrangementer. Han sidder som bestyrelsesmedlem i blandt andet: Mermaid-projektet ved Kræftens Bekæmpelse, WAWCAS, Bakken Bears, Kirkens Korshær, Hospice Søholm og CSR Aarhus

36 Sh

Karina Boldsen

Karina Boldsen har dedikeret arbejdslivet til professionelt bestyrelsesarbejde og til at hjælpe andre med at gøre en forskel i bestyrelseslokalerne, såvel de professionelle som de frivillige. Med dette oplæg får du praktiske råd til, hvordan du via dit engagement i frivillige bestyrelser også bliver relevant i andre bestyrelser, du gerne vil bidrage i. Som altid vil Karina rundhåndet dele ud af egne oplevelser og give eksempler fra sit daglige arbejde med det værdiskabende bestyrelsesarbejde. Endelig får du med dette oplæg en introduktion til bestyrelsesuddannelsen på Erhvervsakademi Aarhus.
Karina er strategisk samarbejdspartner på bestyrelsesuddannelsen på Erhvervsakademi Aarhus, og har siden samarbejdets start eksamineret over 650 deltagere. Derudover driver Karina AROS BOARD, som rekrutterer til bestyrelsesposter og afvikler en række spændende bestyrelsesarrangementer over hele landet.

Jørgen 0001 Sh Copy

Jørgen Lillelund

Med Jørgen Lillelund Olsens oplæg får du et spændende indblik i den del af juraen, som udgør et væsentligt og grundlæggende fundament i bestyrelsesarbejdet.  Det frivillige bestyrelsesarbejde er ikke uden ansvar, og Jørgen giver dig nogle lærerige eksempler og anekdoter fra situationer, hvor det har været særligt vigtig, at der har været orden i penalhuset i det frivillige bestyrelsesarbejde. Med humor og Jørgens store viden og interesse i samfund og historie vil du få et indlæg med masser af leveregler, som vil hjælpe dig til at forstå betydningen af det gode bestyrelsesarbejde i de frivillige organisationer.
Jørgen har været med fra starten på juraområdet af bestyrelsesuddannelsen på Erhvervsakademi Aarhus, han arbejder desuden i stort omfang med bestyrelsesarbejde og forretningsudvikling, herunder i virksomheder med en international profil.

Tilmelding

Det koster ikke noget at deltage i EAlumne-arrangementer – så længe du er medlem af netværket og accepterer at modtage mail fra os om events, efteruddannelse og virksomhedssamarbejde.

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. Læs mere i vores persondatapolitik

Vi sender en kvittering til dig pr. mail med de indtastede oplysninger.

Ønsker du at deltage i netværk & tapas?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.