Siden er en del af Erhvervsakademi Aarhus
Da / Int

Få tjek på godt bestyrelsesarbejde

Sted: Erhvervsakademi Aarhus. Sønderhøj 30, kantinen
Tid:

Vær med når vi i løbet af 3 intense timer stiller skarpt på godt bestyrelsesarbejde. Du bliver klogere på, hvad du selv kan gøre for at kickstarte din bestyrelseskarriere - og hvordan du kan sætte kurs mod flere og større poster. Vi sætter også den værdiskabende bestyrelse under lup og undersøger, hvad godt bestyrelseshåndværk er gjort af. Hvad kendetegner værdiskabende bestyrelsesarbejde, og hvordan udvikler man et stærkt samarbejde mellem bestyrelse og virksomhed?

Glæd dig til at møde 3 inspirerende bestyrelseseksperter, som deler ud af deres viden og erfaring.
Du får svar på vigtige spørgsmål og går hjem med ny inspiration og konkrete tips til næste skridt på din bestyrelsesrejse.

  • Hvordan tager du de første skridt til en bestyrelsespost?
  • Hvordan aktiverer du dit netværk?
  • Hvilke formalia skal du som minimum have styr på?
  • Hvad kan du forlange i honorar?
  • Er en bestyrelsesuddannelse et krav?
  • Hvor går grænsen mellem bestyrelse og ledelse?
  • Hvordan kan bestyrelsen bedst medvirke til at udvikle virksomheden?
  • Hvad skal du som virksomhedsejer være opmærksom på, når du vælger at etablere en bestyrelse?
  • Hvordan skabes et godt samarbejde mellem direktion og bestyrelse?

Eftermiddagen bliver et dynamisk mix af spændende oplæg og erfaringsudveksling ved bordene.
Vi runder af med lækker tapas, netværk - og god mulighed for at komme i dialog med oplægsholderne.

Dagens oplægsholdere:

Jørgen 0001 Sh Copy

Jørgen Lillelund Olsen

Jørgen Lillelund Olsen er advokat og partner i advokatvirksomheden Innova, med speciale i køb og salg af virksomheder (M&A), investering i små og mellemstore virksomheder samt selskabs- og fondsret. I forlængelse af ovennævnte arbejdsområder har Jørgen Lillelund Olsen i en årrække været tilknyttet Aarhus Universitet som ekstern lektor i virksomhedsoverdragelse. 

Med Jørgen Lillelund Olsens oplæg får du et spændende indblik i juraen som et væsentligt og grundlæggende fundament i bestyrelsesarbejdet. Hør om bestyrelsens ansvar og få lærerige eksempler på betydningen af at have jurakendskabet på plads. Jørgen kommer også ind på betydningen af det gode bestyrelsesarbejde i små- og mellemstore virksomheder, bl.a. hvad ejerledere og ledelsen skal være opmærksomme på og klar til at arbejde med, når der etableres en professionel bestyrelse.

Jørgen har været med fra starten på juraområdet af bestyrelsesuddannelsen på Erhvervsakademi Aarhus, og han arbejder endvidere i stort omfang med bestyrelsesarbejde og forretningsudvikling, herunder i virksomheder med en international profil.

Heine Jensen Adm Direktoer

Heine Jensen

Heine Jensen er stifter af Property Advice og fungerer i dag som CEO og Property Advisor, ligesom han er med i virksomhedens bestyrelse.

Heine Jensen har gennem en lang årrække beskæftiget sig med ejendomme og har bl.a. arbejdet som erhvervsrådgiver, udlejningschef og salgschef med hovedvægten på investerings- og boligudlejningssegmentet i den aarhusianske filial af en større dansk erhvervsmæglerkæde.
Heine har desuden stor erfaring med projektudvikling, offentlige udbud samt rådgivning for virksomheder om strategier for ejendomsudvikling, porteføljepleje, analyse m.v.
Ud over at drive sine egne sager er Heine også dybt engageret i at lære fra sig, så de øvrige i teamet konstant udvikler sig fagligt. 

Tue Beck

Tue Beck

Tue Svalholm Beck er CEO på og co-founder af reklamebureauet Campfire & co. Udover at arbejde i sin egen bestyrelse, arbejder han i 2 eksterne og ét enkelt Advisory Board.

Igennem 16 år har Tue været en del af vækstrejsen hos Campfire & Co, først som partner, Art Director/Programmer og de seneste 13 år som CEO og medejer af virksomheden. Tue har gennemgået rejsen fra at være en virksomhed, som i ejerkredsen selv tog vare på udviklingen, til at invitere et advisory board indenfor, til nu at arbejde op mod en professionel bestyrelse. Erfaringerne fra denne rejse, og hvad det vil sige at have den professionelle bestyrelse som øverste ledelsesorgan er lærerig for alle, både virksomheder der står i overvejelserne, direktører der skal til at betjene en bestyrelse samt kandidater der vil bidrage på bestyrelsesniveau.

Karina

Karina Boldsen

Karina Boldsen er diretør i Karina+ og arbejder i dag udelukkende som professionelt bestyrelsesmedlem/formand. Hun driver desuden bestyrelsesnetværket AROS BOARD, hvor hun udover at uddanne til det værdiskabende bestyrelsesarbejde, også rekrutterer og sammemsætter effektive bestyrelser, giver sparring og mentoring til bestyrelsesmedlemmer og afvikler inspirationsseminarer.

Karina Boldsen har dedikeret arbejdslivet til professionelt bestyrelsesarbejde. Fra banklokale til bestyrelseslokale er overskriften på rejsen. Med dette oplæg får du praktiske råd om, hvordan DU bliver relevant i bestyrelseslokalet, og hvordan du kan blive endnu skarpere på dine kompetencer og dermed attraktiv i bestyrelsessammenhænge. Karina giver eksempler fra sit arbejde med fokus på, hvordan bestyrelsesarbejdet bliver værdiskabende i små- og mellemstore virksomheder. Endelig får du med dette oplæg en introduktion til bestyrelsesuddannelsen på Erhvervsakademi Aarhus.

Siden 2020 er BESTYRELSESUDDANNELSEN drevet i et strategisk partnerskab mellem Karina Boldsen og Erhvervsakademi Aarhus. I den forbindelse har Karina bidraget til, at uddannelsen har fået en makeover i forhold til gæsteindlæg og nye relevante temaer, og vi har uddannet knap 200 til det aktive og værdiskabende bestyrelsesarbejde.

 

 

Tilmelding

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. 
Læs mere i vores persondatapolitik

}