Har du leget med din hjerne i dag?

Sted: Erhvervsakademi Aarhus. Ringvej Syd 104 - Kantinen
Tid:

Kreativitet er seriøs forretning – og kræver mod!

Vær med når vi I løbet af 3 intense timer stiller skarpt på kreativitet.

Vil du have en god idé? - så stop med at tænke! - Vidste du, at alle nye idéer starter i den ubevidste hjerneaktivitet, og at du kan kun fange disse idéer, hvis du ikke har travlt med bevidste tanker?

Bestræber du dig på at tænke logisk? - Så bruger du faktisk kun 2% af hjernen!

Må du lege på arbejdet? - Hør hvorfor det er en god idé, som fører til mere produktivitet!

  • Få et informativt og sjovt oplæg om, hvordan du tænder for kreativiteten hos dig selv og dine medarbejdere/kolleger og får udnyttet den kreative kapital.
  • Hør hvorfor netop dette er vigtigt i en turbulent og konkurrencepræget verden
  • Hør om de teorier indenfor strategiarbejde og organisationsudvikling, der tager højde for den seneste neuroforskning.

I løbet af eftermiddagen veksler vi mellem oplæg og små opgaver, hvor I selv skal prøve at være kreative – og alle kan være med. Kreativitet handler ikke om talent, men om at beslutte sig for at være kreativ. Brug kreativitet i dit arbejde og i din virksomhed. Kreativitet er seriøs forretning – og kræver mod!

I bliver guidet igennem af Trine og Trine, som sammen har firmaet TrinTrin. Trine Dueholm er tegner, teoretiker med mange års erfaring i markedsføring og kreative processer og grafisk facilitering. Cand.Mag. i Æstetik og Kultur. Akademiuddannelse i ledelse. Trine Lerche Frøslev er praktiker og eventyrer med solid teoretisk ballast og taktstokken ved hånden. Mange års erfaring som leder, konsulent og dirigent. Master of Public Administration (MPA). Master of Arts – direktion. Vi kan både synge og slynge om os med strategibegreber – og nogle gange gør vi begge dele – samtidigt.

For at alt kan fungere forsvarligt i forhold til corona-virus, efterfølger vi alle gældende retningslinjer og har den tilladte afstand mellem stolene og masser af håndsprit.

Antallet af deltagere er derfor max. 65, og det er efter først til mølle!

Tilmelding

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. 
Læs mere i vores persondatapolitik