Heartcore Business – kommunikér dit sociale ansvar på en ansvarlig måde!

Sted: Erhvervsakademi Aarhus. Ringvej Syd 104
Tid:

Kom med på eventet og bliv klogere på hvordan virksomheder kan tage et mere socialt ansvar og kommunikere deres samfundsansvar, og hvordan man undgår greenwashing.

Corporate Social Responsibility (CSR) og bæredygtighed er på alles læber, men hvordan kommunikerer virksomheden om CSR og bæredygtige retninger og tiltag inden for emner som klima, bæredygtighed, deleøkonomi, socialt ansvar, purpose osv. uden at falde i de tomme klicheer, så virksomheden ender i stormvejr og beskyldes for greenwashing?

Er virksomheder på glatis, hvis de ikke fortæller om deres samfundsansvar? FN’s verdensmål, klimakrise og globale bevægelser øger fokus på virksomhedernes rolle i at flytte verdenssamfundet i en mere ansvarlig og bæredygtig retning – ikke bare ved ikke at gøre nogen skade, men også ved at gøre noget proaktivt - og fortælle om det, hvilket ikke er nogen nem opgave, når så mange har en dagsorden. Det er vores fælles samfund og klode, der er på spil.

Med dette oplæg bliver du klogere på, hvordan det at tage et socialt ansvar fylder mere og mere, ikke bare hos virksomhederne selv, men også hos deres kunder, konkurrenter, interessenter og omverdenen generelt, hvilket udvider målgruppen betydeligt og dermed stiller store krav til din kommunikation.

Derudover får du konkrete strategiske kommunikationsværktøjer til, hvordan virksomheder kan kommunikere deres samfundsansvar på en måde, så de undgår greenwashing* og uden at ende i greenhushing!**

* Greenwashing er, når markedsføringen bruger flotte ord til at få varen til at fremstå mere grøn eller bæredygtig, end den egentlig er, for at få dig til at købe mere.

** Greenhushing er, når virksomheder ikke fortæller om deres grønne tiltag

Tilmelding

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. 
Læs mere i vores persondatapolitik