Instagram Stories - dit oversete værktøj til at nå din målgruppe

Sted: Erhvervsakademi Aarhus. Ringvej Syd 104 - Kantinen
Tid:

Vi har endnu engang fundet en anden dato for arrangementet på grund af coronarestriktioner.

Nu er datoen den 4. november 2021 kl. 16-18.

Alle tilmeldte til vores tidligere dato, vil få besked på mail, og skal tilmelde sig på ny, da vi sletter gamle lister af hensyn til GPDR.

Vidste du, at flere ser, engagerer sig og bruger tid på Instagram Stories end på opslag på Facebook og Instagram? Det gør stories til en overset vej til dine kunders hjerte - og så behøver det ikke koste en formue.

Men hvordan skaber du lettest engagerende, autentiske, relationsskabende stories, som når modtageren – uden at bruge al din tid på det?

Digital Chefrådgiver Pernille Nymann og multiplatform storyteller & creative producer Rasmus Lahn Baatrup fra Campfire & co er dine guider udi at skabe effektive Instagram Stories. Oplægget er hands on og pakket med øvelser og gode eksempler på, hvordan du starter en dialog og bruger mediets indbyggede features. Samtidig går du hjem med tricks til, hvordan du kan bruge stories til at bygge bro til dine andre platforme.

Praktisk
Medbring: Smartphone
Varighed: 2 timer
Niveau: Begynder / let øvede

For at alt kan fungere forsvarligt i forhold til corona-virus, efterfølger vi alle gældende retningslinjer og har den tilladte afstand mellem stolene og masser af håndsprit.

Antallet af deltagere er derfor max. 65, og det er efter først til mølle!

Tilmelding

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. 
Læs mere i vores persondatapolitik