Kom og vær med til en spændende og lærerig eftermiddag om bæredygtighed

Sted: Erhvervsakademi Aarhus. Ringvej Syd 104, kantinen
Tid:

I vil få indsigt i hvad bæredygtighed handler om og hvordan man igennem handlinger kan skabe ny viden og erfaring til at gå i gang med den bæredygtige omstilling.

Vi vil præsentere jer for grundlæggende begreber, metoder og modeller, der kan åbne for handlinger til mere bæredygtige organisationer og forretninger.

Erhvervsakademi Aarhus har etableret sig som det førende videns- og kompetencecenter i Østjylland, når det gælder kompetencegivende og praksisnær videreuddannelse indenfor bæredygtighed og grøn omstilling.

På dette arrangement møder du nogle af Erhvervsakademiets dygtige undervisere, som hver uge er med til at give deltidsstuderende nye indsigter og værktøjer, så de med det samme kan være med til at gøre en forskel i den grønne omstilling i netop deres organisation og værdikæde.

Underviserne har alle været med til at udvikle de fag og studieordningen, som andre erhvervsakademier landet over nu også bruger i deres undervisning indenfor bæredygtighed og ledelse.

Program

  • Introduktion til begrebet bæredygtighed og de 17 verdensmål

  • Gennemgang af forskellige grønne forretningsmodeller

  • Hvordan kan du som leder eller medarbejder være med til at fremme bæredygtighed i din organisation

  • En virksomhed fortæller hvordan de kom frem til beslutningen om at blive mere bæredygtig

Der vil være veksling mellem præsentation, refleksion og små cases

Vi runder af med lidt sandwich, netværk - og god mulighed for at komme i dialog med oplægsholderne.

Dagens oplægsholdere

Sanne Østergaard Nielsen

Sanne Østergaard Nielsen

Sanne Østergaard Nielsen underviser i grønne forretningsmodeller, bæredygtig forretningsforståelse og forretningsudvikling både på efteruddannelser og på fuldtidsuddannelse. Sanne har mange års erfaring med bæredygtighed og miljøledelse både på konsulentsiden og ansættelse i offentlige organisationer.

Susanne Muusmann Lassen

Susanne Muusmann Lassen

Susanne Muusmann Lassen efteruddanner ledere og HR-personer fra offentlige og private virksomheder. Organisationsudvikling og forandring med fokus på bæredygtighed, projektledelse og digital transformation er hendes særlige erfarings- og kompetencefelt.

Tilmelding

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. 
Læs mere i vores persondatapolitik