Når bestyrelsens arbejde skaber værdi

Sted: Erhvervsakademi Aarhus. Sønderhøj 30, kantinen
Tid:

Vær med når vi stiller skarpt på den professionelle bestyrelses værdiskabelse.

Glæd dig til at møde 3 inspirerende bestyrelseseksperter, som deler ud af deres viden og erfaring. Hør hvordan du skaber størst mulig værdi i bestyrelseslokalet, om betydningen af solidt bestyrelseshåndværk, personlige kompetencer og orden i penalhuset. Vi ser også på ’praktisk bestyrelsesarbejde mandag morgen’, temaer som optager bestyrelseslokalerne lige nu og vigtig jura i bestyrelsesarbejdet.

Endelig bliver du introduceret for den akkrediterede bestyrelsesuddannelse på Erhvervsakademi Aarhus og hører, hvordan du kan gøre dine bestyrelseskompetencer endnu skarpere og målrette arbejdet mod dine næste poster.

Eftermiddagen bliver et dynamisk mix af spændende oplæg og erfaringsudveksling ved bordene.

Vi runder af med lækker tapas, netværk - og god mulighed for at komme i dialog med oplægsholderne.

Dagens oplægsholdere:

Jens

Jens Bjerg Sørensen

Jens Bjerg Sørensen er administrerende direktør i Schouw & Co. og har siden 2000 været med til at udvikle Schouw & Co. til et betydende dansk industrikonglomerat med global tilstedeværelse. I januar 2017 modtog Jens Bjerg Sørensen Erhverv Aarhus prisen for sin indsats for erhvervslivet i og omkring Aarhus. 

Hvor og hvordan starter erfaringerne med bestyrelsesarbejde?
Jens fik sin første bestyrelsespost allerede i 1988. Hvad har været drivkraften og udviklingen mod flere og større bestyrelsesposter? Jens fortæller også om, hvad han arbejder med og har fokus på i de bestyrelser, hvor han er formand. Samt hvad der er vigtigt for at få en bestyrelse til at arbejde godt sammen mod det fælles mål. Der bliver ligeledes sat fokus på såvel samspil mellem bestyrelse og ledelse, det enkelte bestyrelsesmedlems rolle og hvilke temaer der aktuelt optager bestyrelseslokalerne.
Ved siden af positionen som CEO er han bestyrelsesformand / bestyrelsesmedlem i en række virksomheder (både eksterne og interne). Blandt andet formand for Købmand Herman Sallings Fond, BioMar Group A/S, næstformand i Salling Group A/S og bestyrelsesmedlem i Per Aarsleff A/S og Bitten og Mads Clausens Fond.

Jørgen 0001 Sh Copy

Jørgen Lillelund Olsen

Jørgen Lillelund Olsen er advokat og partner i advokatvirksomheden Innova, med speciale i køb og salg af virksomheder (M&A), investering i små og mellemstore virksomheder samt selskabs- og fondsret. I forlængelse af ovennævnte arbejdsområder har Jørgen Lillelund Olsen i en årrække været tilknyttet Aarhus Universitet som ekstern lektor i virksomhedsoverdragelse. 

Med Jørgen Lillelund Olsens oplæg får du et spændende indblik i juraen som et væsentligt og grundlæggende fundament i bestyrelsesarbejdet. Hør om bestyrelsens ansvar og få lærerige eksempler på betydningen af at have jurakendskabet på plads. Jørgen kommer også ind på betydningen af det gode bestyrelsesarbejde i små- og mellemstore virksomheder, bl.a. hvad ejerledere og ledelsen skal være opmærksomme på og klar til at arbejde med, når der etableres en professionel bestyrelse.
Jørgen har været med fra starten på juraområdet af bestyrelsesuddannelsen på Erhvervsakademi Aarhus, og han arbejder endvidere i stort omfang med bestyrelsesarbejde og forretningsudvikling, herunder i virksomheder med en international profil.

Karina

Karina Boldsen

Karina Boldsen er direktør i Karina+ og arbejder i dag udelukkende som professionelt bestyrelsesmedlem/formand i en bred og meget forskelligartet brancheportefølje. Hun driver desuden bestyrelsesnetværket AROS BOARD. I en årrække har hun været tilknyttet Erhvervsakademi Aarhus som censor på Bestyrelsesuddannelsen. 

Karina Boldsen har dedikeret arbejdslivet til professionelt bestyrelsesarbejde. Fra banklokale til bestyrelseslokale er overskriften på rejsen. Med dette oplæg får du praktiske råd om, hvordan DU bliver relevant i bestyrelseslokalet, og hvordan du kan blive endnu skarpere på dine kompetencer og dermed attraktiv i bestyrelsessammenhænge. Karina giver eksempler fra sit arbejde med fokus på, hvordan bestyrelsesarbejdet bliver værdiskabende i små- og mellemstore virksomheder. Endelig får du med dette oplæg en introduktion til bestyrelsesuddannelsen på Erhvervsakademi Aarhus.
Siden januar 2020 er der indgået et samarbejde, hvor Karina Boldsen er ansvarlig for at drive bestyrelsesuddannelsen. I den forbindelse har hun bidraget til, at uddannelsen har fået en makeover i forhold til gæsteindlæg og nye relevante temaer.

Tilmelding

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. 
Læs mere i vores persondatapolitik