Sådan booster du dit nysalg

Sted: Erhvervsakademi Aarhus. Ringvej Syd 104
Tid:

Nysalget er afgørende for mange virksomheders salg og vækst!

Alligevel dokumenterer målrettede nysalgs-analyser, at danske virksomheder tager for let på nysalget. Niels Holme fra analyse- og rådgivningsvirksomheden Mosano, der stod bag analyserne, uddyber at et stærkt nysalg forudsætter specifikke mål og indsatser, herunder en skarp kvalificering og opfølgning på alle leads.

Set i forhold til mange virksomheders mål om nye kunder og vækst, bruges der for lidt tid på nysalget og på at hjælpe sælgerne med processer og værktøjer der sikrer overblik, prioritering og kvalitet i det daglige nysalg.

På dette seminar fokuserer vi derfor på, hvad I kan gør her og nu for at styrke jeres nysalg allerede på den helt korte bane.

Vi kommer til at arbejde med hvordan I helt konkret kan sikre jer:

  • Klare rammer for nysalget - med mål, planer, processer og opfølgning
  • Den rigtige værktøjskasse - med målrettede lead kanaler, CRM/data og andre salgsværktøjer
  • En målrettet eksekvering - med en skarpere prioritering af hvornår, hvor meget og hvordan I skal arbejde med nysalget for at øge udbyttet heraf.


Hvis du gerne vil inspireres mere på jeres nysalg og. hvor lidt der skal til for at løfte dette, så kom med til seminar i EAlumne tordag d. 6 oktober kl 15-18.

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. 
Læs mere i vores persondatapolitik