Webinar - Få succes med dit personlige salgsarbejde - i en virtuel verden

Sted: Online på Zoom
Tid:

Hvad gør de bedste sælgere for at lykkes i en situation, hvor kundemøder og en stor del af det personlige salgsarbejde rykker ind på digitale platforme?

Få svaret og en masse ny inspiration ved dette EAlumne webinar på Zoom. Du får indblik i, hvordan de bedste sælgere med hurtig omstilling og fokus på det virtuelle stadig formår at levere mindeværdige kundeoplevelser, der skaber loyalitet. Og hvordan de samtidig evner også at accelerere vækst på både top- og bundlinje i egen virksomhed.

Dagens oplæg leveres af Anders Christian Hjort, der er sales & behavior change expert fra Huthwaite International. Huthwaite International forsker i salgsadfærd, og på dette event får du nyheder fra de seneste 6 måneders adfærdsstudier i, hvad der virker for de bedste sælgere i den nye påtvungne virtuelle verden.

Arrangementet foregår som en online interaktiv workshop, hvor du bliver klogere på, hvad du selv kan gøre anderledes i dine personlige salgsindsatser, når kundemøder og din traditionelle salgsproces udfordres og din værktøjskasse skal fyldes op med nye redskaber.

Et januar-event for dig, der vil skabe gode resultater sammen med dine kunder - og starte året med kick-off-inspiration til dine salgsindsatser i 2021.

Antallet af deltagere er sat til max. 50, og det er efter først til mølle!

Vi glæder os til at have dig med til dette webinar.

Anders Christian Hjort

Anders Christian Hjort

Som Regional Development Director og Behaviour Change Expert hos Huthwaite International med speciale i SPIN® Selling og Agile Selling Læringsrejser, leder Anders multinationale og globale change management projekter. Han medvirker løbende i Huthwaite’s adfærdsforskningsprojekter, udvikling af nye læringsdesigns og innovative digitale læringssystemer. 

Tilmelding

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. 
Læs mere i vores persondatapolitik