Kirstine Hornum3

’’En luksus ganske gratis at kunne deltage i disse korte events og blive klogere.’

Account manager Kristine Hornum fra Ecooking har været aktivt medlem af Ealumne siden 2011. Læs her, hvorfor hun er med.

Fire år efter sin dimission som markedsføringsøkonom modtog Kristine Hornum en invitation om at komme med i et spritnyt netværk for tidligere og nuværende dimittender fra Erhvervsakademi Aarhus.

Kristine sagde straks ja tak. Et årti senere er hun stadig glad og tilfreds for at være med.

”Det er alletiders,” siger Kristine Hornum og uddyber.

”Det er en luksus, at man ganske gratis kan komme med til disse korte events og blive klogere på et specifikt emne. Jeg kommer altid inspireret hjem med noget, hvor jeg tænker aha, det vil jeg også prøve,” siger den Matas-kundeansvarlige fra hudplejeserien Ecooking. 

Fra foredrag med tv-kendis til kurser i mødetegning

Kristine tilmelder sig i gennemsnit 4-5 events om året. Det er ikke altid, hun får plads, hvis hun er sen til at tilmelde sig. Kristine går efter de emner, hun er mest nysgerrig på. Hun tilmelder sig også events udenfor hendes eget fagområde, som er salg og kundepleje.

”Der er et godt og varieret program og jeg kan altid finde noget, der lyder spændende,” siger hun og nævner et kursus i grafisk facilitering og foredrag med en tv-vært og direktør som nogle af de seneste, hun har været glad for at deltage i.

”Arrangementerne varer ofte tre timer. Det måtte gerne vare længere,” siger Kristine, der bor i Solbjerg.

Jagter viden mere end nye kontakter

Mens mange målrettet bruger netværket til at pleje deres professionelle netværk og udvide bekendtskabskredsen, så er Kristine primært med for selv at blive klogere.

”Jeg er ikke den bedste til at netværke. Jeg er der for at få den viden som oplægsholderen eller underviseren disker op med,” forklarer hun.

Tid til netværk i pauserne

I pauserne går Kristine dog ikke af vejen for at snakke med de andre ved bordene. Ofte er der som en del af programmet lagt en diskussion ind, hvor man skal gå sammen to og to og reflektere over et udvalgt emne. Netop erfaringsudvekslingen ved bordene er ifølge Kristine en god oplevelse.

”Sidste gang til en workshop om Instagram-stories talte jeg med en 82-årig og en ung fyr fra FysioDanmark. Det er altid sjovt, så forskellige typer og fagpersoner man møder, og det er sjældent de samme fra gang til gang,” fortæller hun.

Klogere på bestyrelsesarbejde

Snart skal Kristine deltage i et event om værdiskabende bestyrelsesarbejde. Det glæder hun sig til. Hun er nemlig formand for Solbjerg Idrætsforening, så mon ikke, om hun ikke også denne gang kommer hjem med noget brugbart.

Mød Kristine på LinkedIn