Camilla Engelgreen1

'Jeg bruger netværket til nye kontakter og faglig sparring'

Koordinator og bestyrelsesmedlem Camilla Engelgreen har været aktivt medlem af EAlumne siden 2013. Læs her, hvad hun får ud af at være med.

Camilla blev medlem af EAlumne-netværket i 2013, da hun dimitterede som multimediedesigner. Siden da har hun taget to uddannelser mere og aktivt brugt netværket til at udvide sin bekendtskabskreds og blive klogere.

”Det sociale og netværksdelen er den primære årsag til, at jeg har været medlem i så mange år,” konstaterer Camilla, der er fra Aarhus og senest har taget en diplomuddannelse i ledelse sideløbende med et fuldtidsjob.

Ville gerne deltage i alle events, hvis tiden var til det

Når EAlumne ca. en gang om måneden inviterer til nye events, takker Camilla ofte ja. I gennemsnit deltager hun i hver fjerde.

”Jeg ville gerne deltage i alt, hvis jeg havde tid,” forklarer den 31-årige koordinator, der udover sin lederuddannelse også har en professionsbachelor i innovation og entreprenørskab.

Klogere på bæredygtighed

Senest har Camilla deltaget i events om værdiskabende bestyrelsesarbejde og grafisk facilitering. På torsdag skal hun til et event om bæredygtighed og de 17 verdensmål.

Det glæder hun sig til.

”Der er stor fokus på netop bæredygtighed, så det er vigtigt at vide noget om,” siger hun.

Samler på kontakter

Udover faglig indsigt kommer Camilla ofte hjem fra EAlumne-events med nye forbindelser til sin LinkedIn-side.

”Jeg bruger disse forbindelser til fx at dele stillingsopslag med andre i mit netværk og på den måde hjælpe med at gøre opmærksom på karriereveje. Men jeg kan også finde på at bruge de nye kontakter til faglig sparring om et emne, jeg vil vide mere om. Så skriver jeg til dem eller de skriver til mig, og på den måde hjælper vi hinanden med at blive klogere.”

Mere netværk, tak

Camilla vil gerne styrke sit professionelle netværk endnu mere. Hun vil gerne blive endnu bedre til at opsøge andre og få en samtale i gang. Det kræver, at hun møder op i god tid og ikke bare skynder sig hjem, når foredraget er slut.

”Det er i mødet med andre, at man bliver rykket. Derfor kunne jeg godt tænke mig, at vi blev tvunget til at tale endnu mere sammen og at der var endnu mere fokus på netværksdelen. Det kunne måske løses ved at lave en bordplan og at der afsættes mere tid i pauserne til at der kan snakkes,” foreslår Camilla.

Mød Camilla Engelgreen på LinkedIn