Charlotte Prahl

’Jeg møder altid interessante mennesker og får ny viden og inspiration med hjem.'

I snart et årti har HR Business Partner og coach Charlotte Prahl været medlem af EAlumne-netværket for studerende og dimittender på Erhvervsakademi Aarhus. Læs her, hvad hun får ud af at være med.

”Netværket afholder nogle superfine arrangementer. De har fingeren på pulsen i forhold til, hvad der rør sig af spændende diskussioner og temaer. Jeg møder interessante mennesker og får øjnene op for nye virksomheder. Jeg får altid ny inspiration og viden med mig hjem,” fortæller Charlotte.

Nysgerrig på mange ting

Som medlem af EAlumne-netværket kan man gratis deltage i events og aktiviteter. Charlotte Prahl er ofte at finde på deltagerlisten.

”Jeg har både været til spændende foredrag med iværksætteren og erhvervskvinden Andrea Elisabeth Rudolf og deltaget i lærerige workshops om kreativitet. Jeg er nysgerrig på mange ting og vil gerne vide, hvad der rør sig. Derfor er jeg ikke kun interesseret i mit eget fagområde,” siger hun.

Mangeårig mentor

Charlotte Prahl bor i Laven og har en baggrund som bl.a. HR Business Partner hos rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO.

Udover at være aktiv i dimittend- og studenternetværket er Charlotte også mentor gennem erhvervsakademiets mentorprogram.

”Jeg har haft fornøjelsen af at have været mentor for fem forskellige studerende gennem tiden. Når man har noget at bidrage, synes jeg også, at man skal gøre det. For mig er det en vigtig opgave at støtte unge, dygtige mennesker og give dem nogle genveje til at nå deres mål,” siger hun.

Noget for alle

I netværket inviteres der årligt til ca. 10 events. På programmet er der fx undervisning i bestyrelsesarbejde, bæredygtighed og grafisk facilitering og foredrag med interessante erhvervspersoner.

Netop de mange udbytterige aktiviteter og muligheden for at styrke sit professionelle netværk er det, der gør Charlotte Prahl glad for at være Ealumne-medlem.

”Programmet rammer meget bredt og der er stor diversitet i emnerne. Der er noget for alle,” siger Charlotte.

Hun tilføjer.

”Det er altid spændende og lærerigt. Jeg møder folk igen og igen og der opstår faglige venskaber, som jeg også har gavn af i mit professionelle virke. Jeg kan bestemt anbefale netværket.”

Mød Charlotte Prahl på LinkedIn