Jonas

’Masser af brugbare indspark og netværk'

Afdelingschef Jonas V. Nielsen fra Unic Automatik har været medlem af EAlumne siden 2019. Læs her, hvad han får ud af at være med.

Jonas blev medlem af EAlumne-netværket i 2019, da han begyndte at læse akademifag i ledelse på Erhvervsakademi Aarhus.

”Netværket udbyder mange interessante events og foredrag, og det er nok den primære årsag til, at jeg er medlem. Fordi jeg bliver inspireret og klogere. Desuden bidrager hele miljøet omkring EAlumne og erhvervsakademiet til at udbygge mit professionelle netværk, hvilket også er et plus ved at være med,” fortæller Jonas.

Tidligere soldat og leder indenfor detailsalg

37-årige Jonas V. Nielsen har en baggrund som sergent i forsvaret og har tidligere arbejdet med salg og projektledelse i DK Company og BESTSELLER. For tiden skriver han afgangsprojekt på akademiuddannelsen i ledelse, hans første formelle videregående uddannelse, som han læser sideløbende med sit job som afdelingschef hos bygningsautomatik-virksomheden Unic Automatik i Solbjerg.

Snak med løvetæmmer

Ledelse, strategi og virksomhedsdrift er emner, der optager Jonas i hans arbejdsfelt. Men han er også åben og nysgerrig på andre fagområder. Derfor deltog han i september i et event om iværksætteri med bl.a. erhvervsleder Lena Boel fra Løvetæmmerne.

”Jeg fik gode indspark omkring det at brænde igennem med en strategi og det er rart, at man bagefter kan gå op og få en uformel snak med oplægsholderen,” fortæller han.

Man skal være hurtig med tilmeldingen

Jonas har ikke deltaget i helt så mange events, som han gerne ville. Det skyldes dels et år med nedlukning, travlhed og at pladserne hurtigt ryger.

”Jeg ville godt gå til flere arrangementer,” siger han og tilføjer.

”Man skal være hurtig på aftrækkeren for at sikre sig en plads. Fx nåede jeg ikke at få plads på to arrangementer om grafisk facilitering og bestyrelsesarbejde. Heldigvis gentages de senere på året, så her har jeg sikret mig plads.”

Mød Jonas V. Nielsen på LinkedIn