Fra snak til handlekraft - bæredygtig omstilling

Sted: Erhvervsakademi Aarhus. Ringvej Syd 104, Kantinen
Tid:

Vi er ramt af klimakrise, biodiversitetskrise - og ressource krisen bliver stadig mere udbredt og påvirker en stadig større del af jordens befolkning. Det er (og har længe været) tid til at skride til handling.

Men det virker som om mange virksomheder stadig tøver - hvorfor? Det kommer vi med et bud på til dette arrangement. Samtidig byder vi på forskellige måder og kommer med eksempler på, hvordan man kan komme i gang med den nødvendige transformationsproces.

Eftermiddagen hos Erhvervsakademi Aarhus byder på oplæg af Bjarne Stark og Line Risgaard Mortensen.

Transformative forandringer forudsætter at vi får hele organisationen engageret i det nye, Bjarne vil præsentere modeller og praksiseksempler på, hvordan et dialogisk samarbejde mellem ledelse og medarbejdere kan ledes, så der skabes fælles organisatorisk handlekraft rettet mod en bæredygtig omstilling.

Line kommer og giver en beskrivelse af, hvordan Verdo indenfor det sidste år har implementeret bæredygtighed i deres strategi, og hvordan de i de kommende år planlægger at arbejde med involvering af medarbejderne i deres indsatser.

Tilmelding

Det koster ikke noget at deltage i EAlumne-arrangementer – så længe du er medlem af netværket og accepterer at modtage mail fra os om events, efteruddannelse og virksomhedssamarbejde.

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. 
Læs mere i vores persondatapolitik

Vi sender en kvittering til dig pr. mail med de indtastede oplysninger.

Error rendering form

System.InvalidOperationException: Cannot find form with Id ee441297-f88d-45d6-8b65-1159ebe75ccb at Umbraco.Forms.Web.Services.FormRenderingService.GetFormModelAsync(HttpContext httpContext, Guid formId, Nullable`1 recordId, String theme) at Umbraco.Forms.Web.ViewComponents.RenderFormViewComponent.InvokeAsync(Guid formId, Nullable`1 recordId, String theme, Boolean includeScripts) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewComponents.DefaultViewComponentInvoker.InvokeAsyncCore(ObjectMethodExecutor executor, Object component, ViewComponentContext context) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewComponents.DefaultViewComponentInvoker.InvokeAsync(ViewComponentContext context) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewComponents.DefaultViewComponentInvoker.InvokeAsync(ViewComponentContext context) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewComponents.DefaultViewComponentHelper.InvokeCoreAsync(ViewComponentDescriptor descriptor, Object arguments) at AspNetCore.Views_Components_Form_Form.ExecuteAsync() in D:\inetpub\sites\eaaa-dk\Views\Components\Form\Form.cshtml:line 18