Gør AI til din allierede - Workshop om Effektive Prompts

Sted: Erhvervsakademi Aarhus. Ringvej Syd 104
Tid:

Er du nysgerrig på, hvordan du kan maksimere din indflydelse og kommunikation med AI?

Dyk ned i AI-verdenen med os i en 2-timers workshop, hvor vi udforsker effektive principper og tilgange til at skrive prombts der virker. Mads Vestergaard Karkov Holst, deler indsigter fra et aktuelt forskningsprojekt om gode prompt-strategier, samt gode tips fra OpenAIs eget forum om kommunikationen med AI. Vores mål er at give dig værktøjer til at trække det maksimale ud af AI-teknologien og optimere din prombts, så du får nøjagtige og nyttige svar retur. 

Selvom du måske allerede har et grundlæggende kendskab til AI, vil workshoppen give dig praktiske færdigheder og indsigt, der forhåbentligt vil hjælpe dig videre med brugen af AI i dit arbejde. Vi fokuserer på hands-on øvelser, diskussioner og peer feedback, så du kan forbedre dine færdigheder i realistiske scenarier.

Tilmeld dig vores workshop for at avancere i 'Prompt-kunsten' inden for AI. Vi lover, at du vil forlade workshoppen med værdifuld viden, færdigheder og selvtillid til at tackle AI-udfordringer og skabe mere effektive interaktioner med AI-systemer. Grib chancen for at udforske AI's spændende verden sammen med os! 

Vi glæder os til at se dig!

Tilmelding

Det koster ikke noget at deltage i EAlumne-arrangementer – så længe du er medlem af netværket og accepterer at modtage mail fra os om events, efteruddannelse og virksomhedssamarbejde.

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. 
Læs mere i vores persondatapolitik

Vi sender en kvittering til dig pr. mail med de indtastede oplysninger.