Gør AI til din allierede - Workshop om Effektive Prompts

Sted:

Erhvervsakademi Aarhus. Ringvej Syd 104

Tid:

Tilmeld dig her
Efteruddannelse Kursister Event 2023 2514

Er du nysgerrig på, hvordan du kan maksimere din indflydelse og kommunikation med AI?

Dyk ned i AI-verdenen med os i en 2-timers workshop, hvor vi udforsker effektive principper og tilgange til at skrive prompts. Kim Elkjær Marcher-Jepsen, deler indsigter om gode prompt-strategier til både tekst, kunst og grafik. Målet er at give dig værktøjer til at trække det maksimale ud af AI-teknologien og optimere dine prompts, så du får nøjagtig og nyttig respons retur. 

Selvom du måske allerede har et grundlæggende kendskab til AI og fx ChatGPT, så vil workshoppen give dig praktiske færdigheder og indsigt, der forhåbentligt vil hjælpe dig videre med brugen af AI i dit arbejde. Vi fokuserer på hands-on øvelser, diskussioner og peer feedback, så du kan forbedre dine færdigheder i realistiske scenarier.

Tilmeld dig vores workshop for at avancere i 'Prompt-kunsten'. Vi lover, at du vil forlade workshoppen med ny og forhåbentlig værdifuld viden, færdigheder og selvtillid til at tackle AI-udfordringer og skabe mere effektive interaktioner med AI-systemer. Grib chancen for at udforske AI's spændende verden sammen med os! 

Vi glæder os til at se dig!

Kije

Mød Kim

Kim Elkjær Marcher-Jepsen er lektor på Erhvervsakademi Aarhus og har en master i IKT og læring. It, formidling og læringsfacilitering er den rød tråd i hele Kims karriere. IT har været Kims beskæftigelse siden 1991 – og siden 2007 har han undervist både ”on site” og via blended learning og e-learning. Kim har også været projektleder for digitale lærings- og udviklingsprojekter og arbejdet selvstændigt i it-branchen.

Mød Kim på LinkedIn

Alle pladser er optaget. Kom på venteliste her

Alle stole til dette EAlumne event er allerede optaget.

Men du kan komme på venteliste og få en plads, hvis andre melder fra.

Skriv en mail til miga@eaaa.dk - så giver vi dig besked, hvis der bliver en plads til dig.