Har du styr på data? (eller styrer data dig?)

Sted:

Erhvervsakademi Aarhus. Ringvej Syd 104

Tid:

Tilmeld dig her
Efteruddannelser Erhvervsakademi Aarhus 549

Styrk dine ledelsesbeslutninger med viden og data

Vi skal - selvfølgelig - lade os informere af data i vores praksis og i ledelse. Så vi kan træffe beslutninger på et kvalificeret grundlag - og så vi løbende både kan følge og følge op.

Men hvordan navigerer vi lige i de enorme mængder data, vi (potentielt) har adgang til - om alt fra kundeadfærd og markedsforhold til trivsel på jobbet og virksomhedens performance?

Hvilke data kan reelt give os de indsigter, vi skal bruge for at træffe gode beslutninger og bevæge organisationen i den ønskede retning? Og hvordan finder man den rette balance mellem de kvantitative data på den ene side og alle de vigtige indsigter, som hverken kan måles eller vejes på den anden?

Det stiller vi skarpt på i EAlumne den 15. august.

Vær med når Amalie Agerbæk og Malene Dinesen fra Konsulenthuset Ineva deler viden og erfaring, og giver tips til hvordan du kan gribe dataarbejdet an. Du får inspiration til at styrke din praksis og ledelse med et solidt fundament af viden og data – og et skærpet blik på data som meget mere end tal og tabeller i Excel. Vi ser også på typiske faldgruber - og hvordan du kan sikre, at det er dig, der har styr på data - og ikke data der styrer dig og dine beslutninger.

Som deltager får du:

  • Argumenter for at anvende data som fundament for viden - både for at kunne tage gode beslutninger, og fordi det er en demokratisk forpligtelse
  • Overblik over forskellige data og datatyper og inspiration til data, som potentielt kan bringes mere i spil i din virkelighed
  • Indsigt i validitet i data
  • Drøftelse af dit databehov og anvendelse af data med de øvrige deltagere, og et blik for hvilke data I med fordel kan skrue op eller ned for i din organisation

Eventet er for dig, der enten arbejder med data eller ønsker at komme godt i gang med det. Måske ønsker du at udvide din egen forståelse for data som begreb, måske har du brug for gode argumenter for at anvende data i forskellige former på din arbejdsplads. I begge tilfælde skal vi gøre vores allerbedste for at klæde dig godt på. 
 
Vi kommer til at arbejde i en vekselvirkning mellem oplæg, drøftelser og korte øvelser. Vi håber derfor, at du har lyst til at bidrage med dilemmaer, erfaringer eller frustrationer i forhold til datafeltet, så eftermiddagen kan knyttes an til deltagernes virkelighed. 
Vi glæder os meget til at se dig.

 

Ineva Billede 1

Mød Malene Dinesen

Malene har mere end 15 års erfaring inden for evalueringsfeltet. Malenes spidskompetence ligger inden for design, gennemførsel, formidling og anvendelse af evalueringer på både program- og projektniveau.

Mød Malene på LinkedIn
Ineva Billede 2

Mød Amalie Agerbæk

Amalie er chefkonsulent I Ineva og har gennem 10 år gennemført en lang række store og små evalueringsforløb, analyseopgaver og kompetenceudviklingsforløb.

Mød Amalie på LinkedIn

Tilmelding

Det koster ikke noget at deltage i EAlumne-arrangementet, dette arrangement er åbent for alle – så længe du accepterer at modtage mail fra os om events, efteruddannelse og virksomhedssamarbejde.

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. 
Læs mere i vores persondatapolitik

Vi sender en kvittering til dig pr. mail med de indtastede oplysninger.

Sandwich og netværk foregår typisk midtvejs i eventet
Ønsker du en sandwich i forbindelse med eventet? *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.