Megatrends for ledere - bøvl eller business?

Sted:

Erhvervsakademi Aarhus. Ringvej Syd 104

Tid:

Tilmeld dig her
Efteruddannelse Kursister Øvelse 2021 1934

Lær at handle strategisk på de megatrends, der påvirker din virksomhed og din rolle som leder

De kommer rullende, om vi er klar eller ej. Megatrends, der sætter nye dagsordner og påvirker virksomheder, markeder og muligheder. Om det er grøn omstilling, digital transformation eller følgerne af en verdensomspændende pandemi, må vi hele tiden fintune det strategiske kompas
og reagere klogt på nye vilkår. Gribe muligheder, se forretningspotentialer og styre udenom de 
værste faldgruber - i en verden, der ændrer sig hurtigere, end vi er vant til. 

Men hvordan navigerer vi lige i forhold til det? Og hvad betyder tidens megatrends for organisationens strategisk planlægning og agilitet såvel som den retning I har sat eller skal sætte og dig som leder?

Det ser vi nærmere på den 5. december i EAlumne.

Det tager du med hjem

  • Indsigt i megatrends: Vi tager et kig på nogle af tidens megatrends med afsæt i Institut for fremtidsforskning.
  • Strategisk tilgang: Vi udforsker, hvordan din virksomhed strategisk kan arbejde med disse megatrends og effektivt tilpasse sig nye forretningslandskaber. Du får sparring og indsigt i forhold til at navigere i en omskiftelig virkelighed.
  • Scenarioplanlægning og risikovurdering: Vi ser på, hvordan din virksomhed kan forsøge at fremtidssikre din forretningsmodel ved at arbejde med scenarioplanlægning og risikovurdering
  • Dit lederskab: Vi diskuterer, hvad megatrends betyder for din rolle som leder. Hvordan kan du agere proaktivt og skabe værdi? Og hvordan kan du arbejde med at inspirere og motivere dine medarbejdere eller dine projekter gennem tider med forandring.

Glæd dig til en inspirerende eftermiddag, hvor du får genopfrisket forskellige megatrends, og hvordan din organisation strategisk kan arbejde med disse samt dit virke som leder - både i dag og i morgen. 

Mette Nymark

Mød Mette Nymark

Mette har studeret og arbejdet med forretningsudvikling og strategi de sidste 20 år. Som leder og medarbejder hos virksomheder som Danfoss, Jyske Bank, EWII og Mindit.  Mette har skrevet mere end 40 forretningsplaner og coachet mange ledergrupper. I dag er hun underviser på Erhvervsakademiet i Århus med fokus på strategi, med i to bestyrelser, netværket bestyrelseskvinder samt er censor på Universitet. 

Mød Mette på LinkedIn

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. 
Læs mere i vores persondatapolitik

Sandwich og netværk foregår typisk midtvejs i eventet
Ønsker du at deltage i netværk & sandwich i forbindelse med oplægget?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.