Owning LinkedIn – bliv awesome og rul dine konkurrenter af banen!

Sted:

Erhvervsakademi Aarhus. Ringvej Syd 104

Tid:

Efteruddannelse Kursister Event 2023 2533

Er du klar til at tage din tilstedeværelse på LinkedIn til nye højder? Ønsker du at styrke dit personlige brand og få en konkurrencemæssig fordel, der skiller dig ud fra mængden?

Det bliver ikke det typiske ”ja, her indsætter du dit billede” oplæg!

På denne workshop får du håndfaste og afprøvede strategier til at styrke din synlighed på LinkedIn. Eftermiddagen vil både byde på indholdsstrategier, kreative opslagskoncepter, søgemaskineoptimering og algoritme hacks - alt hvad du har brug for at vide for at maksimere din synlighed og nå ud til dit publikum.

Vi går ikke kun i dybden med teorien men giver også plads til at du kan gå i gang allerede på dagen. Så medbring gerne konkrete ideer til opslag, som du kan få sparring på og arbejde videre med.

Dagens oplægsholder Søren Borgstrøm ved, hvad han taler om! Han har solid erfaring med branding via blandt andet LinkedIn (han blev selv headhuntet direkte ud af uni pga. sin branding på blandt andet LinkedIn). Og så har Søren vilde indsigter og erfaring med de vigtigste sociale medier som medlem af juryen bag TOTY-awarden.

Tilmeld dig workshoppen og tag dine LinkedIn-færdigheder til det næste niveau🚀.

Sæt kryds i kalenderen og glæd dig til en eftermiddag fyldt med indsigt, læring og praktisk anvendelse af dine nye færdigheder.

Vi glæder os til at se dig!

Mød din oplægsholder

Søren Borgstrøm

Mød Søren Borgstrøm

Søren underviser til dagligt på Erhvervsakademi Aarhus i fag som E-handel, med særligt fokus på webproduktion- og udvikling, samt specialist i Sociale Medier særligt annoncering og indholdsskabelse. 

Mød Søren på LinkedIn

Tilmelding

Det koster ikke noget at deltage i EAlumne-arrangementer – så længe du er medlem af netværket og accepterer at modtage mail fra os om events, efteruddannelse og virksomhedssamarbejde.

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. 
Læs mere i vores persondatapolitik

Vi sender en kvittering til dig pr. mail med de indtastede oplysninger.

Ønsker du at deltage i netværk & sandwich efter oplægget?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.