Tak fordi du tager toget – alle bæredygtige valg tæller

Sted:

Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby J - kantinen

Tid:

Tilmeld dig her
Efteruddannelse Kursister Event 2023 2568

Vi er i en tid, hvor vi skal tage nogle andre valg, end dem vi plejer. Vi skal have hjælp til, hvad det er vi skal gøre mere af, og hvad det er vi skal holde op med at gøre! Samtidig skal vi finde nye måder at gøre tingene på, og vi skal omstille os til en mere bæredygtig adfærd. 

Til dette arrangement er eftermiddagens indlægsholder og facilitator chefkonsulent Marie Bergh Lødrup. Marie vil give dig og de øvrige deltagere inspiration til:

  • Hvad adfærdsdesign er for en størrelse i en bæredygtig kontekst
  • Hvordan vores hjerner arbejder, og hvad det betyder
  • Eksempler på hvordan adfærdsdesign skaber mere bæredygtighed ude i virkeligheden
  • Hvordan der kan arbejdes med adfærdsdesign til at nudge flere bæredygtige valg
  • Hvilke paradokser der også er til stede

Så er du også nysgerrig på, hvordan man kan bruge adfærdsdesign i en bæredygtig sammenhæng og kunne du bruge et trick eller to til at nudge dine kolleger, kunder eller andre i en mere bæredygtig retning (eller lære at gennemskue hvornår du selv bliver det), så tilmeld dig eventet.

Vi glæder os til at se dig!

Profilbillede Marie1

Marie Bergh Lødrup

Marie har de sidste 15 år faciliteret udviklingsprocesser i både den offentlige og den private sektor. Hun har desuden arbejdet som iværksætter med egen virksomhed indenfor bæredygtig udvikling. Til dagligt laver hun forløb for virksomheder, der ønsker efter-videreuddannelse indenfor bl.a. Bæredygtig forretningsforståelse og Ledelse og facilitering af bæredygtig udvikling på Erhvervsakademi Aarhus.

Læs mere om Marie Bergh Lødrup

Tilmelding

Det koster ikke noget at deltage i EAlumne-arrangementer – så længe du er medlem af netværket og accepterer at modtage mail fra os om events, efteruddannelse og virksomhedssamarbejde.

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. 
Læs mere i vores persondatapolitik

Vi sender en kvittering til dig pr. mail med de indtastede oplysninger.

Sandwich og netværk foregår typisk midtvejs i eventet
Ønsker du en sandwich i forbindelse med eventet?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.