Tegn dig til tydelig kommunikation

Sted: Erhvervsakademi Aarhus. Ringvej Syd 104
Tid:

Alle kan lære at tegne’ – og JO, det kan du også!

Du når ikke Leonardo eller andre mestertegneres niveau i et snuptag, men det er heller ikke pointen. Erfaringen er, at du kan lære at tegne godt nok til, at det kan supplere din kommunikation på en effektiv måde.

Kender du situationen, hvor du ikke får læst det alenlange Word-referat inden mødet, eller Powerpointen hvis budskab ikke rigtigt vil hænge fast, eller at du går fra mødet med en uklar fornemmelse af, hvad der blev besluttet – hvem gør hvad og hvad var det egentlig du skulle?

Tegninger og billeder kan hjælpe i mange situationer, fordi vores hjerne er designet til at relatere sig mere til billeder end ord og snak. Vi husker billeder meget mere effektivt. Og grafisk facilitering er populært, fordi mange netop erkender, at de gammelkendte redskaber ikke altid virker.

Det får du med hjem

Hvad får du?

  • Du får tips, tricks og redskaber til at tegne – nemt, forenklet og hurtigt
  • Viden om, hvorfor tegninger og visuel kommunikation er et kraftfuldt redskab
  • Inspiration til, hvor og hvordan du kan bruge det i din hverdag – på job, i foreningen, i teamarbejdet eller i ideudviklingen

Som en lille forberedelse må du gerne tænke på et ord eller et begreb, du har brug for at illustrere i din hverdag. Så prøver vi at sætte et billede på ved at tegne.

Vi har plads til 20 deltagere på holdet, så det er efter 'først til mølle' princippet.

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. 
Læs mere i vores persondatapolitik