The Power of Dislike - at navigere i en shitstorm

Sted:

Erhvervsakademi Aarhus. Ringvej Syd 104

Tid:

Tilmeld dig her
Efteruddannelse Kursister Event 2023 2514

Sociale medier har indtaget vores liv, så vi nu kan følge med live, mens hård kritik hagler ned over virksomheder, politikere og brands. 

De såkaldte shitstorms, hvor nogen eller noget bliver mødt med voldsom kritik og usædvanligt mange negative reaktioner - især på sociale medier - lurer altid lige om hjørnet og kan ramme stor som lille - virksomheder såvel som personer. 

Men hvad er det egentlig, der sker, når fx dårlige kundeoplevelser eller en klage får startet en sneboldeffekt og bliver til en regulær storm af dårlig omtale og massiv kritik? 

Det kan du blive klogere på den 12. september, hvor vi zoomer ind på shitstormens anatomi. 

Du får nyttig viden om fænomenet shitstorms, og vi undersøger, hvordan en shitstorm opstår, og hvad de typiske træk er. Vi ser også på eksempler, hvor shitstorms endte både godt og mindre godt.

Du får desuden en trin-for-trin-guide til, hvordan du kan navigere gennem en shitstorm. Fra de første tegn - til at tage ansvar og reagere. Hvornår skal du svare? Hvornår skal du tie stille? Og kan det lade sig gøre at vende en shitstorm til en lovestorm? Vi deler værktøjer og taktikker, der kan hjælpe dig med at bevare roen midt i stormen.

Så sæt kryds i kalenderen og vær med til en eftermiddag, hvor vi udforsker shitstorms og lærer at navigere gennem dem!  

Annette Agerdal Hjerming

Mød Annette

Annette Agerdal-Hjermind har en ph.d. i sociale medier og virksomhedskommunikation og er lektor på Erhvervsakademi Aarhus, hvor hun bl.a. underviser i strategisk kommunikation, CSR, Content Marketing og sociale medier på både fuldtids- og efteruddannelser inden for disse områder.

Mød Annette på LinkedIn

Tilmelding

Det koster ikke noget at deltage i EAlumne-arrangementer – så længe du er medlem af netværket og accepterer at modtage mail fra os om events, efteruddannelse og virksomhedssamarbejde.

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. 
Læs mere i vores persondatapolitik

Vi sender en kvittering til dig pr. mail med de indtastede oplysninger.

Sandwich og netværk foregår typisk midtvejs i eventet
Ønsker du en sandwich i forbindelse med eventet?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.