Trendforskerens værksted

Sted:

Erhvervsakademi Aarhus. Ringvej Syd 104

Tid:

Tilmeld dig her
Efteruddannelse Kursister Bygning 2021 1313

Bliv mini-trendspotter på en eftermiddag

Trends sælger, engagerer, mobiliserer, skaber, udfordrer og forandrer. Trends påvirker alt omkring os. Det vi køber, bruger og anbefaler. De jobs vi vælger. Måden vi bor på. Der hvor vi rejser hen, og de valg vi træffer hver dag. Trends danner således de forventelige og kommercielle scenarier for fremtiden, som du og din virksomhed skal reagere på. Trendspotting er et håndværk og den gode nyhed er at ALLE kan lære det!

Kom med den 21. november hvor administrerende direktør og trendforsker Louise Byg Kongsholm fra pej gruppen kommer og deler ud af sin viden og erfaringer. Hun har fingeren på pulsen og ved, hvordan man spotter trends før alle andre.

Hvad tager jeg med mig hjem?

Du får en introduktion til trendsociologiens hemmeligheder og værktøjer til selv at komme i gang med at se verden på en ny måde. Du får desuden:

  • Indsigt i hvordan du prioriterer den nye viden og omsætte til handling
  • Viden om hvorfor det er vigtigt at kunne formidle og kommunikere trends?
  • Tips til at spotte de vigtigste trends at holde øje med lige nu!

Har du en trendspotter i maven eller er du bare interesseret i emnet, så sæt kryds i kalenderen den 21. november og lær at spotte de nyeste trends før din nabo.

Vi ses til en inspirerende eftermiddag!

 

Louise

Mød Louise Byg Kongsholm

Louise Byg Kongsholm er pej gruppens ejer, administrerende direktør, chefredaktør, konsulent og trendforsker. Hun står blandt andet bag pej gruppens bogudgivelser ’Trendsociologi’, ’Cross Channel 1 + 2”, ‘Total Ret@il’ og ‘Fra vugge til krukke’ samt hele tre udgaver af ‘Retail Mega Mag’ – seneste fra april 2024.

Louise er desuden chefredaktør på TID & tendenser, 365DESIGN, TØJ – Fashion  & Business Trends, og hun skriver i en række eksterne magasiner, holder foredrag i både Danmark og Norge og citeres ofte i pressen som trendforsker med speciale i trends, forbrugeradfærd, detailhandel, mode og interiør samt fødevarer.

Mød Louise på LinkedIn

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. 
Læs mere i vores persondatapolitik

Sandwich og netværk foregår typisk midtvejs i eventet
Ønsker du at deltage i netværk & sandwich i forbindelse med oplægget?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.